Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Nedelja, 19.5.2019: DELAVNICA IN USPOSABLJANJE ZA INŠTRUKTORSKO QIGONG STOPNJO!

maj 19 ob 09:00 - 15:00

EUR70 – EUR120

Vabimo vas na delavnico inštruktorske in izpopolnjevalne stopnje.

Ljubljana, nedelja, 19.5.2019,
– od 09:00 do 15:00 (6 ur):
Zdravilni qigong BA DUAN JIN – usposabljanje za inštruktorsko stopnjo in/ali priprava za Duan izpit ter poglabljanje znanja.

Vsebina delavnice: praktična, poglobljena vadba in predavanje.


Delavnica je namenjena vsem, ki želite nadgraditi in poglobiti svoje znanje in obvezna za tiste, ki se želite:

– vključiti v usposabljanje za inštruktorja za qigong vajo Ba Duan Jin in postati prva generacija izučenih inštruktorjev za to vajo. Več o programu in pogojih…
– Cena inštruktorske delavnice: 120 eur (vključuje gradivo, možnost pristopa k izpitu in dobropis v vrednosti 30 eur za letošnjo jesensko delavnico v Poreču (za udeležbo na delavnici za minimalno 3 dni).

Delavnica je po ZNIŽANI ceni primerna tudi za vse, ki želite:
– opravljati Duanwei izpit, ki bo 8. junija (in ste zamudili nadaljevalno delavnico za to vajo v marcu, ali pa želite utrditi svoje znanje pred Duan izpitom).
– pridobiti certifikat s strani IHQF za isto stopnjo Duanwei, kot že imate izdan duan certifikat s strani CHQA (in ste zamudili nadaljevalno delavnico za to vajo v marcu).
– vabljeni pa seveda tudi vsi tisti, ki vas zanima utrjevanje in poglabljanje že usvojenega znanja, da boste lahko bolj samozavestno in pravilno vadili in bili deležni koristi te čudovite vaje.
– Cena delavnice po znižani ceni: 70 eur (brez gradiva).

– Kje? Ljubljana-Šiška, Litostrojska 51 (SŠTS)

Rok za prijave: Prijavo za 6 urno delavnico zdravilni qigong Ba Duan Jin, obvezno pošljite po mailu na: info@taiji.si do četrtka 16.5.2019. Podatke o plačilu vam posredujemo z odgovorom na vašo prijavo. V prijavi obvezno navedite ali se prijavljate na usposabljanje za inštruktorsko stopnjo ali ne.

  • – Opomba: več informacij o izpitu Duanwei, postopku, poteku prijave in pripravah, izveste tudi na tej inštruktorski delavnici.

Organizator

Zdravilni Qigong združenje Slovenije

Prizorišče

SŠTS Ljubljana, Šiška
Litostrojska cesta 51
Ljubljana,
+ Google Map