Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

15. jesenska taijiquan in qigong delavnica ob morju: 15. do 18.10.2020

15 oktobra ob 14:00 - 18 oktobra ob 10:00

Draga ljubiteljica in dragi ljubitelj taijiquana in qigonga!

Ko je mimo poletna vročina in nas zemlja razveseljuje s svojimi bogatimi sadovi, je najlepši čas za prijetno druženje in skupno vadbo, za sprostitev in srečanje s prijatelji, ter seveda za poglabljanje starega znanja in pridobivanje novega.

Vabimo te na 4 dnevno 15. jesensko taijiquan in qigong delavnico, ki bo potekala od 15. do 18.10.2020 na obali, kjer bomo ob morju in pod borovci skupaj lovili zadnje sončne žarke in pozdravili jesen.Vadba na delavnici poteka skupno in po skupinah, primerna je tudi za popolne začetnike, ki se boste prvič srečali s taijiquanom in qigongom, saj bo za vas organizirana posebna skupina. Primerna je torej za vsakogar.

Več informacij bo kmalu na voljo, saj smo morali delanico, ki bi prvotno (kot že vrsto let) potekala v Poreču konec septembra, prestaviti na drug termin in na slovensko obalo.

Pridružijo se lahko tudi družinski člani, ki ne vadijo in se ne nameravajo udeležili programa, saj jim nudimo polovični popust. Delavnica poteka pod vodstvom mojstra Chen Shining-a.

Več o programu na TEJ POVEZAVI.

Vabljeni v našo družbo! 🙂

Organizatorji

Slovensko združenje taijiquan Hram CSN
Zdravilni Qigong združenje Slovenije

Prizorišče

obala
Hrvaška + Google Map