Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

22. pomladanska taijiquan in qigong delavnica v Poreču, 25.4. do 3.5. – delavnica je zaradi izrednih razmer žal odpovedana!

25 aprila ob 14:00 - 1 maja ob 10:00

POSEBNO OBVESTILO!

Dragi vsi!
Kar težko nam je sporočiti to novico. Zaradi nastalih izrednih razmer, smo namreč primorani odpovedati našo spomladansko delavnico v Poreču.

Iz uprave hotela so nas obvestili, da bo hotelski kompleks z apartmaji ostal zaprt vsaj do 30.4.2020, za naprej pa še ne vedo.
Glede na to, da se bi se naša delavnica morala začeti že v soboto 25.4. v terminu, ko je prijavljenih največ udeležencev in udeležencev in ker za zadnje tri dni do 30.4. ne bo jasno, kdaj se hotelski kompleks odpre, nimamo druge izbire, kot, da delavnico odpovemo za vseh 10 dni.

Dobra novica je, da smo se na jesensko začeli pripravljati že prej in smo si že pred meseci zagotovili jesenski termin, ki je potrjen. Tako bo 15. Jesenska delavnica potekala od 24. do 27. septembra 2020! Več o programu na TEJ POVEZAVI.

Kako se jo že veselimo!

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

*********

Draga ljubiteljica in dragi ljubitelj taijiquana in qigonga!

Ko mine zima in se prebudi pomlad, je najlepši čas za prijetno druženje in skupno vadbo, za sprostitev in srečanje s prijatelji, ter seveda za poglabljanje starega znanja in pridobivanje novega.

Vabimo te na 22. pomladansko taijiquan in qigong delavnico, ki bo potekala od 25. aprila do 3. maja 2020 v Poreču, kjer bomo ob morju in pod borovci skupaj lovili pomladne sončne žarke in se pripravili na poletje.

Do 10.3.2020 lahko uveljavite posebne popusti:

Ker smo prejeli kar nekaj vprašanj glede delavnice v Poreču zaradi trenutnih okoliščin (virusov), vas obveščam, da prijave potekajo normalno. Rok za popust smo zato podaljšali do 10.3.2020. Če bi se slučajno zgodilo, da hrvaška zapre mejo (to so vaša najpogostejša vprašanja) in bi zaradi tega delavnica odpadla, bom zaradi izrednih razmer povrnil vplačan znesek v celoti. Ostanite zdravi in vadite (z nami) taijiquan in qigong, da okrepite svoj imunski sistem!

– 10 % popust za prijavo in plačilo akontacije 50 eur,
– 20 % popust za prijavo in plačilo celotnega zneska.
– Nudimo 50% popusta za družinske člane, ki se ne udeležijo vadbe po programu.
– Brezplačno za otroke do 7. leta, ki spijo pri starših v hotelu ali do 10. leta za otroke, ki spijo pri starših v apartmaju.

Več o programu na TEJ POVEZAVI.

– Vadba na delavnici poteka skupno in po skupinah, primerna je tudi za popolne začetnike, ki se boste prvič srečali s taijiquanom in qigongom, saj bo za vas organizirana posebna skupina. Primerna je torej za vsakogar.
– Pridružijo se lahko tudi družinski člani, ki ne vadijo in se ne nameravajo udeležili programa, saj jim nudimo polovični popust.

– Vodena vadba poteka skupno in po skupinah. Delavnica poteka pod vodstvom mojstra Chen Shining-a.

– Predhodna prijava za delavnico je obvezna na mail: info@taiji.si
Opomba: Ob prijavi na mail napišite izbrani termin (od-do), vrsto apartmaja, ime in priimek udeleženca ali udeleženke ter telefonsko številko.

Prizorišče

Poreč
Poreč, Hrvaška + Google Map