Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vikend delavnica ZOOM: Zdravilni qigong MWD in samomasaža po meridianih – vadba in predavanje

16 januarja ob 17:00 - 20:00

eur60 – eur70

Vabljeni na delavnico zdravilni qigong Ma Wang Dui Daoyin Shu in samomasaža po meridianih (začetna stopnja), ki bo v potekala na spletu v soboto in nedeljo, 16. in 17. januarja 2021 od 17:00 do 20:00 ure.

Izvedba je zagotovljena, prijave podaljšane do 16.1. do 14:00 ure! 🙂

Naučili se bomo dvanajstih preprostih in elegantnih qigong vaj s katerimi negujemo telesno, mentalno in duševno zdravje. Vsaka izmed dvanajstih vaj odpira, uravnava in izboljšuje pretok življenjske sile (qi) skozi dvanajst glavnih meridianov v telesu, ki so povezani s telesnimi organi.

Z vajo povečujemo sposobnost gibanja in koordinacije, izboljšujemo ravnotežje, gibčnost in prožnost sklepov ter krepimo mišično maso. Vaja učinkovito preprečuje in lajša tudi bolečine v vratu, ramah in pasu, spodbuja delovanje notranjih organov, zmanjša občutek zaskrbljenosti in duševno napetost ter posledično izboljša kakovost življenja.

KDAJ?
Sobota in nedelja, 16. in 17. januar 2021
Od 17:00 – 20:00 ure (skupaj 6 ur, 2 x 3 ure)


Kje: ZOOM

Prijave pošljite do 16. 1. 2021 na: info@taiji.si. Na dan vadbe (do 14:00) posredujemo povezavo za priklop.
Kotizacija: 70 EUR na osebo. (Za tiste, ki vajo že poznate in jo želite ponoviti in utrditi, se lahko pridružite samo v nedeljo. Cena je 40 eur). Znesek lahko znižate z bonom v vrednosti 10 eur  (več o bonu na tej povezavi).
Podrobnejši opis in video prikaz vaje najdete TUKAJ

Delavnica je primerna za vse starosti in oba spola. Predznanje ni potrebno. Vaje so preproste. Lahko se jih izvaja kjerkoli – v naravi, doma ali v službi. Vključujejo tehnike dihanja, telesne vaje in meditacijo. Priporočamo vam ohlapna oblačila in lahko obutev. Lahko ste tudi bosi ali v nogavicah.

Vaja je del programa usposabljanja za inštruktorje, zato je obvezna za vse, ki ste vključeni v program akademije, sploh pa za vse, ki ste se v akademijo vpisali lansko ali letošnje leto.

Delavnico vodita:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.

Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018)

Opomba:
Zdravilni Qigong združenje Slovenije (Slovenian Health Qigong Association) je edini in uradni partner Chinese Health Qigong Association pooblaščen za poučevanje in organizacijo Health qigong v Sloveniji ter uradni in ustanovni član International Health Qigong Federation-IHQF.

Venue

ZOOM
spletna povezava + Google Map