Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Delavnica na ZOOM, sobota 14.11.2020: Osnove veščin Qi gonga in Taijiquana

14.11. 2020 ob 19:00 - 21:00

eur20

V soboto zvečer 14.11.2020 smo za vas,

pripravili posebno 2 urno delavnico na spletu, kjer boste poskusili blagodejni kitajski veščini gibanja in ustvarjanja notranjega ravnovesja: taijiquan in zdravilni qigong.

Tako se boste še lažje vključili na našo redno vadbo, ali pa spoznali ti blagodejni veščini za krepitev zdravja in dobrega počutja.

1) KDAJ? od 19:00 do 21:00 (2 uri)

2) KJE? na ZOOM (povezavo vam pošljemo po prijavi in vplačilu)

3) CENA: 20 eur

4) PRIJAVA: Je obvezna do četrtka  12.11.2020 do 12.00 ure na info@taiji.si. Ob prijavi navedite svoje podatke (ime in priimek) in naziv delavnice. Vse ostale podatke za plačilo vam posredujemo ob potrditvi vaše prijave. Dostop do delavnice vam posredujemo po potrdilu o prejetem plačilu. Za vsa vprašanja smo na voljo na 041 446 488 (Chen).

Vsebina:

Ta delavnica je še posebno primerna za čiste začetnike, ki bi želeli spoznati čudoviti in blagodejni veščini taijiquan in qigong za krepitev zdrava in dobrega počutja.

Na delavnici boste spoznali in v gibanju poskusili:

– osnovne elemente taijiquana in qigonga (pravilna drža, stoječa meditacija, pravilno gibanje pri TJQ in QG,
– osnovni koraki in gibi, dihanje,
– osnove sistema energijskih kanalov v telesu (meridianov),
– samomasaža po meridianih in stimulacija pomembnih akupresurnih točk na telesu za boljši pretok energije ipd).
– Naučili se boste tudi dve zelo kratki qigong vaji za vsak dan in
– prejeli povezavo na video material, ki je vezan na vsebino delavnice.

Delavnico izvajata:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.
Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih kategorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018)

Vabljeni!

Venue

ZOOM
spletna povezava + Google Map