Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Potovanja

Izobraževalno poletno potovanje po Kitajski 2020

9. Poletno izobraževalno, kulturno in duhovno potovanje po Kitajski 2020

China Tour 2020 - Cultural and spiritual journey -
9. Taijiquan and Qigong Summer workshops and visits to famous cultural sites

Kina 2020 - Kulturno i duhovno putovanje kroz Kinu -
9. Taijiquan i Qigong radionice i posjete poznatim kulturnim znamenitostima

Vabljeni na naše že deveto izobraževalno, kulturno in duhovno potovanje po Kitajski (in obenem prvo jesensko) pod vodstvom mojstra Chen Shining-a v mesecu juliju 2020!

Kam potujemo?

POTOVANJE OD SEVERA DO JUGA KITAJSKE
Okvirni datum POLETNEGA potovanja:
od (nedelje) 12.7.
do (nedelje) 26. 7. 2020 (15 dni).

Prijave: info@taiji.si do zasedenosti mest.

Tokrat bomo v štirinajstih dneh doživeli pravljično pokrajino Severne in Južne Kitajske:

Peking > Xi’an > Chengdu > Guilin -Yangshou > Guangzhou 北京 > 西安 > 成都 > 桂林-阳朔 > 广州

Bogata zgodovinska zapuščina velemest kot sta Peking in Xi’an nas bo vrnila v čas dinastije Ming (Prepovedano mesto, Nebeški tempelj, Terakota vojščaki, mestno obzidje iz dinastije Ming…To so nekatere znamenitosti, ki jh bomo poleg drugih obiskali v času potovanj). Odkrivali bomo čudovite budistične in daoistične templje in se sprostili v tišini, stran od vrveža velemest. V prekrasni in neokrnjeni naravi bomo splavarili po mali reki Li (Yangshou in Guilin) in sredi riževih polj, obkroženi s kraškimi vršaci  spoznali utrip življenja na vasi. Povsod bomo tudi našli priložnost za vadbo taijiquana in qigonga. Obiskali bomo najslavnejšega prebivalca pokrajine Sichuan, velikega pando in si njegovem ležernem ritmu, ter nadvse prijetnem utripu mesta Chengdu vzeli čas za ogled čudovitega bambusovega parka in si privoščili čaj v eni izmed najbolj znanih čajnic v mestu, ki se ponaša s stoletno tradicijo. Mesto je namreč znano po čudovitih parkih in čajnicah.

Podroben program potovanja prejmete na predstavitvi, ki je brezplačna in vas ne zavezuje k prijavi na potovanje.

Predznanje taijiquana in qigonga ni obvezno.
– Predvidena velikost skupine: od 8 do 15 oseb.
– Izvedba potovanja je zagotovljena!
– Prvim osmim potnikom podarimo dobropis 30 eur za vikend delavnico v 2019/20.
– Prijave za potovanje zbiramo do konca januarja z možnostjo podaljšanja.
– Priporočamo čim prejšnjo prijavo zaradi cene letalske karte, ki lahko hitro poskoči in je v tem trenutku še zelo ugodna (iz LJ).
–  Plačilo potovanja možno tudi po obrokih.

Kontakt, informacije, fotogalerije

Program in cenik bosta kmalu na voljo spodaj.
Za dodatna vprašanja pišite na info@taiji.si
ali pokličite: +386 41 446 488 (Chen Shining)
Skype: chen.shi.ning

FOTO GALERIJA: Na naši spletni strani si lahko ogledate kratko fotogalerijo krajev, ki jih bomo obiskali na našem potovanju.

Fotogalerijo iz letošnjega  (2018) poletnega potovanja po Kitajski smo objavili na naši FB strani na TEJ POVEZAVI.

VIDEO GALERIJA: Na našem youtube kanalu bomo kmali objavili video galerijo s kratkim opisom krajev, ki jih bomo obiskali.

Spodaj v arhivu, si oglejte fotogalerijo utrinkov iz 6. poletnega potovanja po Kitajski iz leta 2016. Galerijo iz leta 2017 smo objavili tudi na naši FB strani, nekaj fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

 

Predstavitev potovanja

Informativna brezplačna  predstavitev potovanja bo v nedeljo 26. 1. ob 14.15 uri  v Ljubljani. (Litostrojska cest 51, zgornja telovadnica SŠTS).
Informativno prijavo za predstavitev pošljite po mailu vsaj dan pred predstavitvijo na: info@taiji.si ali pokličite na 041 446 488 (Chen).
Podroben program potovanja prejmete na predstavitvi, ki je brezplačna in vas ne zavezuje k prijavi na potovanje.

Opomba: Predstavitev potovanja NI potopisno predavanje, temveč izveste podrobnejše informacije o potovanju in prejmete podroben program potovanja. Namenjena je torej vsem, ki vas takšno potovanje zanima in bi želeli izvedeti več podrobnosti o samem poteku in izvedbi potovanja, ter ostale koristne (tudi tehnične) informacije, preden se dokončno odločite ali greste z nami na potovanje.

Brezplačna predstavitev potovanja v drugih krajih po dogovoru. Pišite na: info@taiji.si

POMEMBNO:  Rok za prijave za potovanje je 31.1.2020. Izvedba potovanja je zagotovljena, priporočam pa čim prejšnjo prijavo zaradi ugodne cene kart, ki lahko hitro naraste.Prvim osmim potnikom podarimo dobropis 30 eur za vikend delavnico v 2019/20. Zainteresirani PRED NAKUPOM letalske karte zato OBVEZNO pišite ali pokličite na: info@taiji.si, 041 446 488 (Chen Shining). 

PROGRAM POTOVANJA 2020

CENIK POTOVANJA 2020

ARHIV

    6. Kulturno in duhovno potovanje po Kitajski 2016

    Z vami delimo nekaj utrinkov iz letošnjega čudovitega poletnega potovanja po Kitajski z mojstrom Chen Shining-om .

    Imeli smo se zares lepo in upamo, da boste tudi vi uživali v ogledu spominov, ki jih je ujela naša kamera. Saj veste, da slika sicer pove več kot tisoč besed, vendar nič ne more nadomestiti neposredne izkušnje.

    Letos nas je pot najprej vodila v Peking, nato na gorovje Wudang (zibelko notranjih borilnih veščin taijiquan in qigong), nato pa še v čudovita mesta Hangzhou, Suzhou in Shanghai.