Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vikend delavnica ZOOM: Osnovne veščine qigonga in forma BDJ, Osem brokatnih vaj (sob-ned, 5 ur)

21 novembra ob 18:00 - 22 novembra ob 21:00

eur30 – eur55

V našo družbo vas vabimo od sobote do nedelje (od 21. do 22. novembra, v soboto 3 ure in v nedeljo 2 uri): Osnovne veščine qigonga in qigong forma BDJ (Ba Duan Jin ali Osem brokatnih vaj).

Zdravilni qigong Ba Duan Jin (Osem Brokatnih vaj) je vaja, ki deluje predvsem na uravnavanje sistema osnovnih meridianov v telesu. Ba Duan Jin je serija osmih zaporednih gibov, si jo je lahko zapomniti in je prijetna za videti in vaditi. Za to vajo so značilni nežni, počasni, enakomerni tekoči in skladni gibi. Napetost se izmenjuje s sproščenostjo, dinamičnost z mirovanjem, telo in um pa skupaj sodelujeta pri negovanju življenjske sile (qi). S tem postanejo meridiani prehodni, qi in kri pa neovirano tečeta, kar izboljšuje zdravje in krepi telo.

Izvedba delavnice je zagotovljena, prijave še potekajo!

–  Kdaj? Od 21. do 22. novembra (sobota-nedelja). V soboto od 18:00 do 21:00 (3 ure) in v nedeljo od 19:00 do 21:00 (2 uri), skupaj 5 ur
– Kje? V živo na daljavo po spletu (ZOOM)
– Prijave na info@taiji.si.
–  Udeleženci celotne delavnice se lahko prijavite za pred-duan 1 (potrdilo mednarodne qigong zveze) . Več o sistemu duan

– Cenik:
– 5 ur: 55 eur (11 eur/uro) – za vse nove začetnike brez osnov.
– 2 uri v nedeljo: 30 eur (15 eur/uro) – za vse, ki imate osnovo, vajo že poznate in želite znanje poglobiti in utrditi.

  • Podatke za nakazilo in ostale informacije vam posredujemo po potrditvi prejema vaše prijave.
  • Po delavnici posredujemo potrdilo o udeležbi v pdf vsem, ki se udeležijo delavnice v celoti.

Za koga je delavnica primerna?
Delavnica je primerna za čiste začetnike in
tudi vse tiste, ki ste že vključeni ali se želite v novi sezoni vključiti v program usposabljanja za inštruktorje (akademija). Primerna je tudi za vse, ki želite pridobiti potrdilo za pred-duan stopnje, za katero je pogoj udeležba na vikend delavnici. Več o certifikatih, ki jih izdaja Mednarodna federacija za zdravilni qigong na tej povezavi.

Na splošno je delavnica primerna za vse starosti in oba spola. Vaje so preproste. Lahko se jih izvaja kjerkoli – v naravi, doma ali v službi. Vključujejo tehnike dihanja, telesne vaje in meditacijo. Priporočamo vam ohlapna oblačila in lahko obutev. Lahko ste tudi bosi ali v nogavicah.

Delavnico vodita:

Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018)
Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.
Opomba:

Zdravilni Qigong združenje Slovenije (Slovenian Health Qigong Association) je edini in uradni partner Chinese Health Qigong Association pooblaščen za poučevanje in organizacijo Health qigong v Sloveniji ter uradni in ustanovni član International Health Qigong Federation-IHQF.

Organizator

Zdravilni Qigong združenje Slovenije

Prizorišče

ZOOM
spletna povezava + Google Map