Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Tedenski tečaji

POMEBNO OBVESTILO (13.7.2020):

Pozdravljeni, dragi sedanji in bodoči ljubitelji zdravilnega qigonga in taijiquana!

Vse informacije o naši poletni vadbi na prostem in o naši prvi poletni šoli, ki traja še do 19. julija, boste našli v meniju AKTUALNO. O dogodkih ste prav tako obveščeni po naših uradnih novicah, na katere ste naročeni. Ta teden imamo več kot 10 različnih dogodkov. 🙂

Vabljeni v našo družbo, saj smo z vami tokrat celo poletje! 🙂

Napotki za vadbo in obvestila

Vabimo vas, da se nam kadarkoli med letom pridružite na vadbi v šolskem letu 2019/20. Izberite kraj, termin in lokacijo (16 različnih), ki vam najbolj ustreza. Pridružite se nam lahko kadarkoli na kateremkoli začetnem tečaju od septembra ali oktobra 2019 vse do maja ali junija 2020. 

Vadba je primerna tako za čisto nove tečajnike in tudi tiste, ki že obiskujete naše redne tečaje začetne in nadaljevalne stopnje. Prvi obisk je brezplačen za vse nove začetnike. Če se po poskusni vaji odločite za obiskovanje tečaja, plačilo opravite naknadno po redni ceni za celoten tečaj, ki vključuje poskusno vajo.

Pouk in vadba poteka na različnih stopnjah, od prvih korakov za popolne začetnike pa do višjih, nadaljevalnih stopenj ter uporabe meča in pahljače.

Potrebujete lahka in udobna oblačila ter mehke copate z gumijastim podplatom, če želite, pa lahko vadite tudi bosi.

Vadba se začne praviloma v naslednjem tednu po predstavitvi, ali po dogovoru na predstavitvi, vedno pa se nam lahko pridružite tudi kadarkoli med letom.

Vadba je primerna za vse starostne skupine, zato nikar ne mislite, da ste prestari ali premladi. Za taijiquan in qigong je vedno pravi čas.

Prepustite se vodstvu naših izkušenih učiteljev, sprostite se, izklopite misli, dihajte, opazujte, posnemajte in se gibajte. To je čas, ki ga namenite sebi, zato se prepustite in uživajte, da začutite dobrobiti, ki jih prinaša redna vadba. Za ostalo poskrbimo mi.

Pri nas lahko naročite tudi posebne copate ali obleke za vadbo.

  • Praviloma so 4 vaje na mesec. Cene veljajo za KOLEDARSKI MESEC na osebo in za skupino-e, kjer ste vpisani.
  • Čas trajanja posamezne vaje je 60, 75 ali 90 minut.
  • Priporočamo, da pred prvim obiskom pridete 10 min prej.
  • Popust za družine (mož-žena, starš-otrok, ki živijo v istem gospodinjstvu), redne študente s potrdilom in upokojence.
  • Mesečno plačilo poteka preko banke, ne sprejemamo gotovine. Navodilo za plačilo dobite pri učitelju(ici) na vaji.
  • Nadomeščanje zamujene vaje: če v tekočem mesecu zamudite vajo v svoji vadbeni skupini, jo (v naslednjem TEKOČEM mesecu) lahko nadomeščate z obiskom druge skupine po vaši izbiri. Nadomeščanje se lahko na naslednji mesec prenese v dogovoru z učiteljico ali učiteljem!

Vadite lahko tudi večkrat na teden in kombinirate različne lokacije (in tečaje).

ZA PRIJAVO pišite na info@taiji.si in obvezno navedite naslednje podatke: Ime in priimek, št. mobitela, Izbrani tečaj in kraj ter termin vadbe. Hvala lepa.
(Predhodna prijava je obvezna)

Ugodne cene rednih tedenskih tečajev
Način plačila