Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Petek, 13.5.22: 15-minutna TKM samo-masažna vaja in nasveti za pomlad

13 maja ob 19:30 - 20:30

eur25

V petek, 13. 5. ob 19:30, vas vabimo na koristno, praktično in kratko eno urno delavnico samo-masaže, ki je namenjena negovanju celostnega zdravja v času pomladi.

Komu je delavnica namenjena? Vsem, ki:
– se želite naučiti posebno 15-minutno samo-masažo po energijskih kanalih in aku točkah za krepitev ledvic, jeter in drugih organov.
– Želite spoznati praktične nasvete po načelih TKM  (Tradicionalne kitajske medicine) za krepitev vitalnosti in zdravja v času pomladi in poskrbeti za svoja jetra, žolčnik in ledvice.
– Želite okrepiti odpornost in lajšati alergije.
– Z vami bova delila tudi druge uporabne nasvete, kako dobro poskrbeti za zdravje v tem letnem času skladno s TKM (priporočena hrana in pijača, dnevna rutina in navade).

Kdaj: Petek, 13.5.2022 od 19:30 do 20:30 ure (60 minut)
Rok prijave:  do srede 11.5.2022 na: info@taiji.si (041 446 488). Ob prijavi prosimo dopišite svojo telefonsko številko.

Kje? Na spletu preko ZOOM. Na dan vadbe (do 15:00) posredujemo povezavo za priklop.

Kotizacija:
 25 eur na osebo.
Gradivo: po delavnici prejmete praktično gradivo, da lahko samostojno vadite redno vsak dan.
Delavnico vodita: Chen Shining in Tina Hribar

Nekaj odzivov naših tečajnic in tečajnikov, ki so se udeležili drugih najinih delavnic:

“Najlepša hvala. Vaje in vidva sta definitivno ena od najboljših stvari, ki so se zgodile v mojem življenju.”

“Hvala za vse, res ste mi v navdih in pomoč v teh težkih časih polnih stresa in nepredvidljivih situacij.”

“Hvala vama za odlično delavnico. Zdaj moram pa samo v akcijo vsak dan.” 🙂

“Delavnica je bila krasna, sem zelo zadovoljna😊. Se bom trudila, da vaje izvajam redno, ker že dolgo nisem imela tako “sproščenega” pogleda.” 🙂

“Hvala obema za krasno super delavnico in super gradivo! Zdaj pa res nimamo izgovora, da ne bi vadili in po-skrbeli zase.”

Delavnico vodita:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.

Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018)

Venue

ZOOM
spletna povezava + Google Map