Aktualno:

Poklonite nam

1% DOHODNINE

V zameno izberite uporabno darilo.

Čas je samo še do 21. ali 27. decembra!

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost!

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Slovensko združenje taijiquan hram CSN je na SEZNAMU UPRAVIČENCEV DO DONACIJ ZA LETO 2023 (stran 212) za prejemanje dela dohodnine (Uradni list Republike Slovenije, Št. 98 / 15. 9. 2023), ki ga lahko namenite donacijam, zato se na vas obračamo s prošnjo, da ta del dohodnine letos namenite Slovenskemu združenju taijiquan hram CSN.


Slovensko združenje taijiquan hram CSN je namreč ustanovilo Poseben sklad za ozaveščanje in širjenje veščin taijiquana in qigonga, v okviru katerega zbiramo donacije iz dohodnine s katerimi lahko sofinanciramo brezplačne predstavitve.

Pomagate lahko povsem brez dodatne obremenitve vašega družinskega proračuna.
V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini, lahko vsi davčni zavezanci izrazimo zahtevo, da 1 % dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenimo za financiranje splošno koristnih namenov, med drugim torej tudi za financiranje športnih društev, oziroma klubov. Če ga ne namenite nikomur, se odvede v državni proračun.

Del dohodnine, ki bi jo namenili Slovenskemu združenju taijiquan hram CSN, torej ne povečuje vaše davčne obveznosti, niti ne povzroča kakšnih drugih stroškov, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bo neposredno prejelo naše združenje, ki mu bodo na ta način zbrana sredstva veliko pomenila.


V zahvalo boste prejeli (v zgornji galeriji si oglejte fotografije):

  • Kitajsko pahljačo

Vašo vlogo oziroma zahtevek za Namenitev dela dohodnine za donacije lahko prinesite, oziroma oddate na naslednje načine:

  1. Prinesete na vajo do zadnje vaje v decembru, oz. do 21.12.2023 ali
  2. Pošljete na sedež združenja (Slovensko združenje taijiquan hram CSN, Litijska cesta 125, 1000 Ljubljana) do 27.12.2023 ali
  3. Pošljete na pristojni finančni urad kjer ste vpisan v davčni register (do 27.12.2023) in nas o tem obvestite po mailu ali
  4. Elektronsko prek portala eDavki. Na portalu je treba poiskati vlogo Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (Doh-Don) in nas o tem obvestite po mailu.

Za več informacij nam pišite ali pokličite.

Prisrčen pozdrav,
Chen Shining, predsednik združenja

Informacije:

  • info@taiji.si
  • 041/446-488

Povej naprej:

Več aktualnih dogodkov: