Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Odmik na Rogli

TAIJIQUAN IN QIGONG POLETNI GORSKI  ODMIK

29.  – 31. JULIJ 2022 (pet-ned), Rogla

太极拳 · 气功

Pred – prijave z znatnim popustom na program potekajo do 30. junija 2022.

Prisrčno Te vabimo, da preživiš zadnji vikend julija z nami na Prvemu poletnem gorskem odmiku, na osvežujočem gorskem zraku v neokrnjeni naravi na Rogli, stran od poletne mestne vročine ter skrbi in obveznosti.

To je idealno mesto za lahkotno poletno vadbo TAIJIQUANa in QIGONGa in poglabljanje vase. To je čas, da se povežemo s seboj, z mirom in tišino v svojem srcu, da okrepimo svojo življenjsko energijo, vitalnost in pretočnost.

Ker je po TKM poletje čas srca in srčnosti, bo tudi naš program popolnoma usklajen z energijami srca.


Zagotovite si znaten popust (40€) s pred-prijavo do 30.6.2022.
Spodaj si poglejte podrobnejši opis programa, urnik in cenik pa boste našli v pdf dokumentu
TUKAJ.


Prvi poletni gorski odmik bo potekal zadnji vikend od 29. do 31. julija 2022 na Rogli. Vaje bodo potekale skupno in po skupinah, primerne so tudi za popolne začetnike. Program bosta izvajala Chen Shining in Tina Hribar. Če se še nismo srečali, naju lahko predhodno spoznate tudi preko pogovora v Sensini Modri sobi tukaj.


Naše delavnice ob morju in v toplicah so tradicionalne, saj potekajo že 25 let. Na začetku junija smo uspešno zaključili delavnico v Ankaranu, kjer se na je zbralo skoraj 40. Na Rogli jo tokrat pripravljamo prvič, saj je bilo prejšnja leta poletje rezervirano za naša potovanja po Kitajski.

V zadnjih 25 letih smo tako uspešno izvedli že več kot 46 podobnih delavnic in imamo zelo bogate izkušnje tudi na tem področju. Z nami ste torej vedno v dobrih rokah.


Pred prijave z znatnim popustom do 30. junija!
– Predhodna prijava za delavnico je obvezna na mail: info@taiji.si

Opomba: Ob prijavi na mail napišite ime in priimek udeleženca ali udeleženke ter telefonsko številko in izbiro med hotelsko sobo in bungalovom.

Vadba na delavnici poteka skupno in po skupinah, primerna je tudi za popolne začetnike, ki se boste prvič srečali s taijiquanom in qigongom. Pridružijo se lahko tudi družinski člani, ki ne vadijo in se ne nameravajo udeležili programa.


PROGRAM TAIJIQUAN in QIGONG poletnega odmika priporočamo:

– vsem, ki želite celostno in umirjeno razgibati telo, umiriti um in se poglobiti vase;

– vsem, ki želite na pravi način po načelih tradicionalne kitajske medicine krepiti svoje zdravje v času poletja;

taijiquan-qigong.si

– Vsem, ki želite spoznati dobrodejne samomasažne vaje po pomembnih akupunkturnih točkah na katere prisegava in jih vedno vključujeva v vse naše vadbe, prilagodiva pa jih glede na letni čas, ko poteka vadba. Poleti se osredotočamo na splošne točke in na tiste, ki še posebej krepijo organsko sfero srca, tankega črevesja ter vranice in želodca. Seveda poskrbimo tudi za vse druge organe in tkiva.

– Vsem, ki se želite naučiti posebne energijske vaje iz medicinskega in zdravilnega qigonga, ki dokazano krepijo vitalnost, odpravljajo globoke napetosti v telesu, uravnavajo naše duševno stanje, vzpostavljajo hormonsko ravnovesje, umirijo um, globinsko sprostijo; vaje bodo tako gibalne kot dihalne, vključili bomo tudi zdravilne zvoke, spoznali preizkušene psihosenzorične preproste vaje za sproščanje globokih travm. Vadbo vodi Tina Hribar.

– kdor želi poskusiti osnovne taijiquana in se naučiti prekrasno osnovno taiji formo s pahljačo (oglejte si video), se lahko priključi mojstru Chen Shiningu; pahljačo za vadbo prejmete na delavnici.

– vsem, ki želite spoznati in izkusiti dobrodejne učinke taijiquana in qigonga;
– vsem, ki želite bolj podrobno raziskati in razumeti prakso taijiquana in qigonga;
– vsem, želite zase narediti nekaj fantastičnega!


Lahko se udeležite tudi posameznih delavnic brez nočitev.


Program, urnik in cenik odprite v pdf TUKAJ.


Program izvajata mojster Chen Shining in učiteljica Tina Hribar. 
Prijava in informacije: 041/446-488, info@taiji.si

– Predhodna prijava za delavnico je obvezna na mail: info@taiji.si
Opomba: Ob prijavi na mail napišite ime in priimek udeleženca ali udeleženke ter telefonsko številko in izbiro med hotelsko sobo in bungalovom.