Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

ON-LINE

ŠE NEKAJ MALENKOSTI:

 • Zakaj bi vadili z nami na spletu?
  – Z nami lahko vadite kjerkoli ste, celo na dopustu, če imate povezavo.

  – Na spletu se lepše vidi in bolje sliši, skoraj kot bi vadili 1 na 1.
  – Ni vam treba na pot v telovadnico in nazaj, zato prihranite čas, denar in energijo.
  – Če imate kamero, vas lahko tudi popraviva, kadar je potrebno in če želite.
 • Za PRIJAVO pišite na info@taiji.si in obvezno navedite ime in priimek. (Predhodna prijava je obvezna).
 • Cenik, ki velja od 1.10.22, je v pdf na tej povezavi.

Opomba: O  drugih dogodkih ste obveščeni po naših uradnih novicah, na katere ste naročeni. Če še niste, se lahko naročite s klikom na  Prijava na e-novice

 • "Z  besedo  qi  Kitajci  poimenujejo življenjsko  energijo,  ki  je prisotna  v vsakem živem bitju. Pomeni lahko tudi dihanje, zrak. Gong lahko tudi pomeni veščina. Torej je qigong veščina qija oziroma veščina s katero gojimo in krepimo qi."
 • "Zdravo gibanje za vse življenje in vse generacije."
 • "Govoriti o taijiquanu je kot bi opisoval glasbo - ne  zadene  bistva.  Taiji je treba gibati. Poglejte, kako veter mehko giblje šumeča drevesa."

KDO VODI VADBO?

CHEN SHINING in TINA HRIBAR

Vse delavnice, vadbo na zoom, individualno vadbo in tečaje v Ljubljani vodita:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.


Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018).


Vabljeni k ogledu ali poslušanju Sensa podkast: Pogovor s Tino in Chenom o TKM in njenemu sistemu ohranjanja zdravja, o taijiquanu in qigongu


Opomba:
Zdravilni Qigong združenje Slovenije (Slovenian Health Qigong Association)
je edini in uradni partner Chinese Health Qigong Association pooblaščen za poučevanje in organizacijo Health qigong v Sloveniji ter uradni in ustanovni član International Health Qigong Federation-IHQF.
V našem združenju imamo s poučevanjem taijiquan-a več kot 28 let izkušenj in sodelujemo z največjim trenutno živečim velemojstrom Chen sloga taijiquan-a Chen Xiaowang-om, ki pripada 19. generaciji mojstrov iz družine Chen ter z velemojstrom Yang Jun-om, ki pripada 5. generaciji mojstrov iz družine Yang. Smo pridružena šola Mednarodnega združenja Yang Family Taijiquan.