Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

ON-LINE

NOVO!

 • Nova začetna tečaja v maju na Zoom (ki bosta potekala predvidoma do konca junija):
  om
  – Zdravilni qigong Osem brokatnih vaj (Ba Duan Jin) od srede 4. maja dalje od 19:45 do 20:45
  – Chen slog taijiquan forma 13, od ponedeljka 9. maja dalje od 19:45 do 20:45
  om
 • PRIJAVE POTEKAJO: prijava je obvezna na info@taiji.si. Povezavo na zoom vam pošljemo na dan vadbe do 12:00 ure. Vabljeni!

 

Urnik redne vadbe:

 • PONEDELJEK, od 18:30 do 19:30 (60 min) Osnove taijiquana in qigongazačetna skupina,
  (učimo se od začetka osnovno qigong vajo in osnove taijiquana ter taijiquan formo 10).


 • SREDA, od 09:00 do 10:00 (60 min) – Qigong vaje za krepitev vitalnosti in optimizmaprimerno za vse stopnje znanja. Več na tej povezavi.

 • SREDA, od 18:30 do 19:30 (60 min) – Zdravilni qigong in taijiquan forma 10
  Opomba: to je skupina, ki je vadila od februarja do septembra 2021 (tečajniki že poznajo Osnovno qigong vajo in osnove taijiquana. V tem letu znanje utrjujemo in se učimo novo taijiquan formo 10, ter dva nova zdravilna qigonga (BDJ in MWD).


 • ČETRTEK, od 19:45 do 20:45 (60 min) Zdravilni qigong in taijiquan forma 8 tehnik in 5 korakov
  Opomba: to je skupina, ki je vadila od oktobra 2020 do septembra 2021 (tečajniki že poznajo Osnovno qigong vajo, Zdravilni qigong Ba Duan Jin (BDJ) in taijiquan formo 10. V tem letu utrjujejo znanje in  znanje, na novo se učimo taijiquan formo 8 tehnik in 5 korakov, ter dva nova zdravilna qigonga (MWD in YJJ.)

– Video prikaz taijiquan vaj najdete na tej povezavi.
– Video prikaz qigong vaj pa na tej povezavi.


Redni CENIK za obisk enega ali več  tečajev mesečno ali za več mesecev si lahko pogledate TUKAJ.

 • Plačilo lahko poravnate mesečno (za 4 ali več vaj) ali za več mesecev. Podatke za nakazilo vam sporočimo po vaši prijavi. Znesek poravnate najkasneje do 10. v tekočem mesecu vadbe.
 • V primeru izostanka vaj, lahko manjkajoče vaje nadomestite v drugi skupini najkasneje do konca naslednjega meseca.

ZA PRIJAVO pišite na info@taiji.si in obvezno navedite naslednje podatke:
Ime in priimek, št. mobitela, izbrani tečaj in lokacijo ter termin vadbe, kot je navedeno spodaj na urniku. Hvala lepa. 
(Predhodna prijava je obvezna).

Opomba: O  drugih dogodkih ste obveščeni po naših uradnih novicah, na katere ste naročeni. Če še niste, se lahko naročite s klikom na  Prijava na e-novice. Vabljeni v našo družbo, z vami smo že več kot 30 let!

 • "Govoriti o taijiquanu je kot bi opisoval glasbo - ne  zadene  bistva.  Taiji je treba gibati. Poglejte, kako veter mehko giblje šumeča drevesa."
 • "Z  besedo  qi  Kitajci  poimenujejo življenjsko  energijo,  ki  je prisotna  v vsakem živem bitju. Pomeni lahko tudi dihanje, zrak. Gong lahko tudi pomeni veščina. Torej je qigong veščina qija oziroma veščina s katero gojimo in krepimo qi."
 • "Zdravo gibanje za vse življenje in vse generacije."

KDO VODI VADBO?

CHEN SHINING in TINA HRIBAR

Vse delavnice, vadbo na zoom, individualno vadbo in tečaje v Ljubljani vodita:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.


Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018).

Opomba:
Zdravilni Qigong združenje Slovenije (Slovenian Health Qigong Association)
je edini in uradni partner Chinese Health Qigong Association pooblaščen za poučevanje in organizacijo Health qigong v Sloveniji ter uradni in ustanovni član International Health Qigong Federation-IHQF.
V našem združenju imamo s poučevanjem taijiquan-a več kot 28 let izkušenj in sodelujemo z največjim trenutno živečim velemojstrom Chen sloga taijiquan-a Chen Xiaowang-om, ki pripada 19. generaciji mojstrov iz družine Chen ter z velemojstrom Yang Jun-om, ki pripada 5. generaciji mojstrov iz družine Yang. Smo pridružena šola Mednarodnega združenja Yang Family Taijiquan.