Z vami od leta 1992

Pod vodstvom mojstra Chen Shining-a

Redne tečaje taijiquana in qigonga v Sloveniji vodimo že več kot 30 let.

Programe izvajamo v Ljubljani, na Brezovici pri Ljubljani, v Celju, Mariboru in Murski soboti. Z našimi bogatimi izkušnjami ste zato vedno v dobrih rokah.

31

let

5

krajev

Individualne ure

Individualna vadba je idealna za vse, ki želite svoje znanje izboljšati, utrditi, nadgraditi in poglobiti, saj vas tekom ure pozorno spremljava, popraviva, če je potrebno, in poskrbiva, da gibe izvajate pravilno, ter tako osebno spremljava vaš napredek.

Več

E-učilnica

Obiščite našo spletno učilnico na Youtube kanalu (Taijiquan & Qigong Slovenija) in OSVEŽITE SVOJE ZNANJE.
V e-učilnici lahko poiščete posnetke qigong in taijiquan vaj in tudi doma osvežite svoje znanje, ki ste ga pridobili na naših rednih tečajih med tednom ali na vikend delavnicah.

Youtube

Ne zamudite novih terminov rednih tečajev in posebnih delavnic:


VPIS: Redni tedenski tečaji

Od 2. oktobra do julija v LJ, MB, CE, MS, Brezovici pri LJ in online.

Sprejemamo prijave na nove začetne in nadaljevalne skupine. Začnemo 2. oktobra. Pridružite se nam lahko tudi kadarkoli med letom, če oktobra še ne morete. Prijavite se na naše e-novice za obvestila o terminih.


Popusti do 9. 10. 23

Prijava na novice

Lahko se prijavite na naše novice, kjer vas obvestimo o vseh pomembnih dogodkih, poleg tega pa z vami delimo še koristne napotke za zdravje in dobro počutje po načelih tradicionalne kitajske medicine.

Prijava

Intervju

Vabljeni k poslušanju ali ogledu pogovora o taijiquanu in qigongu, ter z njima povezani tradicionalni kitajski medicini, organskh sferah in meridianih; o vplivu zaskrbljenosti in pretiranih čustev na telo; katere točke na telesu bi si morali vsakodnevno masirati in še marsikaj zanimivega.

Poglej intervju