Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Individualne ure v živo

Individualne ure v živo

Zainteresiranim omogočamo tudi individualne ure v Ljubljani (1 na 1 ali 1 na 2).

Individualna vadba je idealna za vse, ki želite svoje znanje izboljšati, utrditi, nadgraditi in poglobiti, saj vas tekom ure pozorno spremljava, popraviva, če je potrebno, in poskrbiva, da gibe izvajate pravilno, ter tako osebno spremljava vaš napredek. Individualna vadba je primerna za vse stopnje znanja, torej za nadaljevalce in tudi za tiste začetnike, ki ste že pridobili in utrdili osnove taijiquana in/ali qigonga na naših rednih tečajih in želite izpiliti določeno vajo ali gibe.

Za podrobne informacije pišite na info@taiji.si ali pokličite na 041 446 488.

Urnik vadbe po dogovoru (od 10:00 do 17:30). Prostor za vadbo je zagotovljen, lahko pa se po želji dobimo tudi na prostem.
Individualne ure izvajata Chen Shining in Tina Hribar.

O nama:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.

Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018).

Oglejte si pogovor z nama v Sensinem podkastu Modra soba z novinarko Majo Megla.

 

Dolgoletno raziskovanje ter veselje in ljubezen do modrosti vzhoda (od Indije do Kitajske), predvsem do meditacijskih praks in gibalnih veščin qigonga, taijiquana ter zdravega načina življenja in prehranjevanja, z največjim veseljem in zavzetostjo deli z drugimi. Modrost in veščine daljnjega vzhoda kot so meditacija, taijiquan in qigong, predstavljajo idelano združitev zunanjega in notranjega (duhovnega) ter gibanja in mirovanja v enem.