Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Vadba v septembru

Posebna eno urna vaje za čiste začetnike: ABC taijiquana in qigonga!

  • V parku v LJ: v sredo 29.9. od 18:00 do 19:00 (prijave na info@taiji.si do srede 29.9.)

Cena: 10 eur / na osebo / na vajo


– V Ljubljani vadba na prostem ZA REDNE TEČAJNIKE še v sredo 29.9. od 18:00 do 19:00! Prijave na info@taiji.si.

– Maribor (park): Vsak četrtek, začnemo ob 18.00 po urniku. Prijave na info@taiji.si. Nadaljujemo tudi oktobra, dokler bo vreme.

Vadba na prostem v primeru slabega vremena odpade. Če je razpoloženje neba muhasto, in ne veste, ali vaja bo ali ne bo, lahko pokličete tudi na 041 446 488 (Chen).

  • "Zdravo gibanje za vse življenje in vse generacije."
  • "Z  besedo  qi  Kitajci  poimenujejo življenjsko  energijo,  ki  je prisotna  v vsakem živem bitju. Pomeni lahko tudi dihanje, zrak. Gong lahko tudi pomeni veščina. Torej je qigong veščina qija oziroma veščina s katero gojimo in krepimo qi."
  • "Govoriti o taijiquanu je kot bi opisoval glasbo - ne  zadene  bistva.  Taiji je treba gibati. Poglejte, kako veter mehko giblje šumeča drevesa."

INDIVIDUALNA VADBA

INDIVIDUALNA VADBA

  • Zainteresiranim omogočamo tudi individualno vadbo v Ljubljani (1 na 1 ali 1 na 2, če gre za osebe iz istega gospodinjstva)
  • Za podrobne informacije pišite na info@taiji.si ali pokličite na 041 446 488.
  • Urnik vadbe po dogovoru (od 10:00 do 20:00). Mesto vadbe zagotovljeno.

KDO VODI VADBO?

CHEN SHINING in TINA HRIBAR

Vse delavnice, vadbo na zoom in individualno vadbo vodita:

Chen Shining, vodja šole že več kot 28 let, mojster taijiquana, nosilec 7. duan-a borilne veščine pri kitajski wushu zvezi, ter prvi in edini mednarodni sodnik za kitajske borilne veščine wushu v Sloveniji. Obenem predsednik Qigong združenja Slovenije, član strokovnega in promocijskega odbora pri Mednarodni zvezi za zdravilni qigong (IHQF) ter mednarodni sodnik najvišje kategorije (A) pri IHQF, nosilec 6. DUAN-a pri IHQF.
Tina Hribar, vodja inštruktorjev pri Qigong združenju Slovenije, dolgoletna učiteljica taijiquana in qigonga v šoli mojstra Chen Shininga, nosilka 4. Duan-a pri IHQF in dobitnica osmih zlatih medalj v šestih različnih katergorijah na treh evropskih igrah v zdravilnem qigongu (Belgija 2015, Francija 2016 in Velika Britanija 2018).
Opomba:
Zdravilni Qigong združenje Slovenije (Slovenian Health Qigong Association)
je edini in uradni partner Chinese Health Qigong Association pooblaščen za poučevanje in organizacijo Health qigong v Sloveniji ter uradni in ustanovni član International Health Qigong Federation-IHQF.
V našem združenju imamo s poučevanjem taijiquan-a več kot 28 let izkušenj in sodelujemo z največjim trenutno živečim velemojstrom Chen sloga taijiquan-a Chen Xiaowang-om, ki pripada 19. generaciji mojstrov iz družine Chen ter z velemojstrom Yang Jun-om, ki pripada 5. generaciji mojstrov iz družine Yang. Smo pridružena šola Mednarodnega združenja Yang Family Taijiquan.