Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Jesenska delavnica, foto utrinki in zahvala, Poreč 2018

Jesenska delavnica, foto utrinki in zahvala, Poreč 2018

Tudi letos je v Poreču potekala tradicionalna, že 13. jesenska taijiquan in qigong delavnica, in sicer od 27. do 30.9.2018.

Vreme, družba, vadba, zrak, morje…vse je bilo prekrasno. Uživali smo, se gibali, tudi plavali in dihali na svežem morskem zraku. 

Objem in zahvala vsem udeleženkam in udeležencem delavnice! Brez vas in vaše pozitivne energije in topline, kljub lepemu vremenu, delavnica ne bi bila tako uspešna in prijetna. 

Iskrena hvala tudi vsem učiteljem, ki so vodili ogrevanja in posamezne vaje: Heleni, Jankotu, Mirjam in Tini. 

Alenkina ustvarjalnost in spretni prsti nas vedno znova navdušijo, tudi tokrat je poskrbela, da smo si lahko spletli vozle sreče, ki so jih udeleženci delavnice delili tudi z ostalimi.

Brez Jana ne bi mogli uživati v lepih fotografijah, ki jih zdaj objavljamo, Sani pa se zahvalujemo za živahno potopisno predavanje  o njenih letošnjih popotniških utrinkih iz Hongkonga.

Posebne čestitke vsem, ki so se udeležili junijskega usposabljanja za inštruktorje za zdravilno qigong vajo Yi Jin Jing in se pridno učili čez poletje ter zavzeto vadili na jesenski delavnici in uspešno opravili prvi del izpita iz teorije. Čestitamo!

Komaj že čakamo na 21. prvomajsko delavnico, ki bo potekala od 27.4. do 5.5.2019! Še prej pa se videvamo na naših redni tečajih, vikend delavnicah in na našem prvem vikend oddihu, ki bo potekal od 26. do 28. oktobra. Več o tem v nadaljevanju novic. Prijave že potekajo, mesta so omejena.

FOTOGALERIJA 13. jesenske delavnici je na voljo na naši FB strani na TEJ POVEZAVI.

Vse dobro in se vidimo!
Chen Shining

Dolgoletno raziskovanje ter veselje in ljubezen do modrosti vzhoda (od Indije do Kitajske), predvsem do meditacijskih praks in gibalnih veščin qigonga, taijiquana ter zdravega načina življenja in prehranjevanja, z največjim veseljem in zavzetostjo deli z drugimi. Modrost in veščine daljnjega vzhoda kot so meditacija, taijiquan in qigong, predstavljajo idelano združitev zunanjega in notranjega (duhovnega) ter gibanja in mirovanja v enem.