Za nami je Prvi taijiquan in qigong oddih, ki smo ga priredili v Termah Dobrna od 26. do 28. oktobra 2018. Vsem udeleženkam in udeležencem se iskreno zahvaljujemo za soustvarjanje zares prelepega dogodka in predvsem oddiha.

Zdravilni qigong Shi Er Fa, Terme Dobrna, oktober 2018

Združili smo prijetno s koristnim, se dodobra razmigali in napolnili baterije na tri urnih delavnicah v soboto in nedeljo (učili in utrjevali smo zdravilni qigong vaji Daoyin Shi Yangsheng gong Shi Er Fa in Da WU ter na taijiquan delavnici, kjer smo utrjevali in se učili posebno formo imenovano 8 tehnik in 5 korakov, ki je osnova in temelj vseh stilov tajiquana.

Vse to je potekalo v prekrasni plesni dvorani do katere nas je vodila rdeča preproga. 🙂

V petek smo imeli skoraj 2 uri predavanja na temo Osnove taijiquana in Zdravilni qigong Shi Er Fa.

V nedeljo po delavnici, pa smo si pogledali še foto utrinke iz letošnjega poletnega potovanja po Kitajski.

Taijiquan, Terme Dobrna, oktober 2018

Med programom smo se sproščali in napolnili z energijo s sprehodi po čistem zraku v družbi stoletnikov. To so stara mogočna drevesa, ki nesebično oddajajo pomirjujočo zdravilno energijo in kličejo po objemu, da človeka napolnijo s svojo blagodejno energijo.

Plavali smo v notranjem in zunanjem bazenu, se pogreli v odlični savni in se napolnili s kisikom v blagodejnem zdravilnem

termalnem vrelcu, ki odpravlja številne telesne tegobe.

Zdravilni qigong DAWU, Terme Dobrna, oktober 2018

Tudi nedeljsko popoldne po končanem programu smo skoraj vsi izkoristili za sprehod in plavanje, celo za savnanje in namakanje v zdravilnih vrelcih, kajti prav to je pravi namen tovrstnega oddiha.

Ob tem smo zelo zavzeto in pridno vadili, lepo okolje nas je samo še spodbudilo in čas je minil kot bi mignil. Komaj čakamo na naslednji oddih, ki bo prihodnje leto. Točen datum kmalu sporočimo, do takrat pa uživajte v naših fotografijah, ki se, roko na srce, lahko le približajo naši čudoviti izkušnji, ki jo kmalu ponovimo.

OGLEJTE SI FOTOGALERIJO V ALBUMU NA NAŠI FB STRANI TUKAJ