14. taijiquan in qigong delavnica v Poreču nam je vtisnila čudovite trenutke v naša srca. Umirjeno in obenem veselo vzdušje, toplina sončnih žarkov in opojni vonj po morju in borovcih, gibanje in počitek, ravnovesje med jin in jang, s temi besedami lahko opišemo vzdušje na delavici. Sicer je minilo kot bi mignil, pa vendar smo si nabrali dovolj energije in toplote za prihajajoče jesenske dni. Iz srca hvala vsem zbranim, ki smo z dobro voljo in umirjenostjo soustvarjali to nadvse prijetno vzdušje na delavnici.

Zbralo se nas je nekaj čez petdeset in skoraj vsi smo pridno vadili na jutranjih, opoldanskih in večernih vajah. Spremljevalni družinski člani so uživali v dolgih sprehodih po čudovitih poteh ob obali. Sobotni program je bil izjemno pester, saj smo ustvarjali na delavnici izdelovanja kitajskih vozljev in obeskov za ključe, ki jo je (tako kot vedno) skrbno in uspešno pripravila ter izvedla naša Alenka. Hvala, draga Alenka!

Zaključni sobotni večer je mojster popestril z zanimivim in slikovitim potopisnim predavanjem o mestu Chengdu, ki slovi po nabolj simpatičnih prebivalcih, velikih pandah. Hvala vsem, ki ste za ta večer prispevali različne dobrote, da smo se lahko kasneje podružili in posladkali.

Zahvala gre tudi Janu, ki je ponovno poskrbel za čudovite foto utrinke iz naših vaj in seveda učiteljem, ki so poleg mojstra vodili vaje: Andreji, Mirjam in Tini.

Tokrat je bila začetna skupina zelo lepo obiskana in pridno ste vadili, ter se v nekaj dneh zares veliko naučili. Čestitke!

Komaj že čakamo na splomladansko delavnico, ki bo že 22. po vrsti. Potekala bo od konca aprila do 3. maja 2020.

Do takrat se vidimo na naših redni tečajih, vikend delavnicah ali na dveh vikend oddihih v Termah Dobrna. Tretji vikend oddih bo potekal od 29. novembra do 1. decembra, od petka do nedelje.

Skratka obilo priložnosti bomo še imeli za vadbo in prijetno druženje.

Celotno fotogalerijo si oglejte na naši FB strani na TEJ POVEZAVI.

Vse dobro!