Z vami želiva deliti nekaj najinih misli ob prihajajočih praznikih.

Tisti, ki boste lahko praznovali v krogu svojih bližnjih, bodite hvaležni za to priložnost. Izpolnimo svoje srce, misli, besede in dejanja z ljubeznijo in mirom. Bodimo mi tisti, ki spodbujamo in vzbudimo dobre misli, besede in dejanja pri sebi in v drugih s svojim zgledom ter energijo, ki jo izžarevamo. Zdaj ni čas, da čakamo na druge.

Zdaj je čas, da mi naredimo prvi korak, in ne glede na okoliščine, vztrajamo in negujemo svetost ljubezni, ki izvira iz naših src. Samo tako, bo naše življenje osmišljeno in zares vredno. Zanesemo se lahko le nase, na tisto najlepše, kar nosimo v srcu. To lepoto lahko kaj hitro v naglici vsakdanjega življenja in pod vplivom močnih negativnih sporočil iz okolja, hitro prekrije prah slabih misli, ki pa niso naše. Nič slabega ni resnično naše. Resnica, dobrota in lepota, to je tisto, kar je resnično naše. Vse drugo moramo otresti iz sebe, tako kot to počnemo pri naši vadbi.

Morda se v zadnjem času zdi, da je vse lepo nekam izginilo, izpuhtelo. Vendar vam iz lastne izkušnje zadnjega meseca priznava, da je ne glede na vse težke preizkušnje, najino srce polno. Ker sva videla in doživela svetlobo in ljubezen dobrih ljudi, vas. Koliko dobrih in iskrenih src je okrog nas. In prav v takšnih časih, se človek še močneje zaveda kako pomembna je vsaka dobra namera, vsaka iskreno dobrodejna misel, beseda in dejanje, ki privre iz našega src, ki ima moč, da drugega dvigne in zdravi. Zdi se, da še vedno podcenjujemo koliko dobrega lahko naredimo skupaj, z iskrenimi, dobronamernimi, srčnim ljudmi.

Iskrena, srčna hvala vsem za podporo, svetlobo in ljubezen!
Torej, bodimo najprej mi sami ta svetloba, ljubezen ter mir in notranji svet bo takoj lepši. 

V imenu celotne ekipe vsem vam iz srca zaželimo prijetne praznike!
Chen in Tina