Kontakt: +386 41 446 488 ali info@taiji.si

Darilni bon v vrednosti 10 eur za 8. marec!

Darilni bon v vrednosti 10 eur za 8. marec!

V mesecu marcu organiziramo dve posebni delavnici za pomladni čas. Po kitajskem lunarnem koledarju se je namreč že začela pomlad, zato bomo v času enakonočja vstopili v sredino pomladi. Več o tem tudi v članku na naši spletni strani.

Zato je marca najboljši čas, da se naravnamo na energije pomladi. Dan se podaljšuje, jang energija se v naravi in tudi v našem telesu počasi krepi in širi navzven ter nam nudi vse potrebno, da lahko telo počasi očistimo in pripravimo na poletje.

Zato, da bo prilagajanje čim bolj v ravnovesju, smo za vas pripravili dve delavnici, in sicer:

Ker se bliža praznik 8. marec, vam že zdaj poklanjamo bon v vrednosti 10 eur, ki ga lahko uporabite za prijave in plačila na delavnici do vključno 8. marca. Bon lahko unovčite za obe delavnici.

Vabljeni!

 

Dolgoletno raziskovanje ter veselje in ljubezen do modrosti vzhoda (od Indije do Kitajske), predvsem do meditacijskih praks in gibalnih veščin qigonga, taijiquana ter zdravega načina življenja in prehranjevanja, z največjim veseljem in zavzetostjo deli z drugimi. Modrost in veščine daljnjega vzhoda kot so meditacija, taijiquan in qigong, predstavljajo idelano združitev zunanjega in notranjega (duhovnega) ter gibanja in mirovanja v enem.